Hirdetés

Gamescom 2016 - Windows 10-re is jön a Game Preview program

|

Egy éve indult Xbox-on az Early Accesshez hasonló Game Preview kezdeményezés, ami hamarosan Windows 10-re is megérkezik, így a PC-sek sem maradnak ki a korai hozzáférésből.

Hirdetés

Pontos időpontot ugyan nem kaptunk, de ma a Gamescom 2016-on bejelentette a Microsoft, hogy PC-re is megkapjuk a Games Preview programot. Persze természetesen csak akkor, ha Windows 10 van a gépünkön.

 

Az E3 2015-ön jelentették be az Xbox Games Previewt, ami a PC-s Early Access programok mintájára készült, tehát megvásárolhatunk a félkész játékokat vagy ingyen kipróbálhatjuk őket. Na, ez jön majd a Windows 10-re is.

A program keretein belül az első tesztelhető/megvásárolható játék a Rockfish által készített lövöldözős űrszimulátor, az Everspace lesz. Az xboxosok egyébként már tesztelhetik a We Happy Few játékot is a Games Previewban.

Persze a program lényege nem csak a móka és a kacagás, hiszen a tesztelés egyik fontos része a játékosoktól érkező visszajelzések feldolgozása. A jövőben a cél természetesen az lesz, hogy a készülőben lévő játékok minél tökéletesebben teljesítsenek Windows 10-en is.

A program megjelenését erre az évre tervezi a Microsoft és később még több részletet közölnek majd róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)