Hirdetés

Gamescom 2017 - itt az Age of Empires: Definitive Edition megjelenési dátuma

|

A tegnapi Age of Empires 4 bejelentést követően a Microsoft a már korábban beígért, csodásan újrakevert első részről is mesélt ezt-azt.

Hirdetés

Tegnap kiderült, hogy jön az Age of Empires IV, illetve, hogy a második és harmadik részt is újrakeverik majd. Persze első körben befejezik majd az Age of Empires: Definitive Edition munkálatait, amit már az idei E3-on odaígértek a könnyekben fetrengő közönségnek. Az első rész felújított verziója hamarosan megjelenik, és néhány extra feature-rel megtoldja az alapot.

A Definitive Editionben lesznek olyan kényelmi funkciók, mint az Attack Move, 250-300-ra növelt egység határ, Rally Point kijelölési lehetőség, durvább rombolási modell, nagyobb zoom távolság, és még sok egyéb apróság, amiket mind bemutat a legújabb trailer.

Az Age of Empires: Definitive Edition megjelenése 2017. október 19-én várható PC-re. Visszatértek majd a harcmezőkre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)