Hirdetés

Gamescom 2017 - az ipari forradalomba visz minket az Anno 1800

|

A modernkori részek után a Ubisoft úgy döntött, hogy visszanyúl az alapokhoz, és ismét egy múltban játszódó Anno játékot hoz el a rajongóknak, aminek már meg is jött az első trailere.

Hirdetés

Utoljára nagyjából két évvel ezelőtt találkozhattunk a nagy múltú sorozattal, amikor is megjelent az Anno 2205, ami egy egész korrekt alkotás lett, azonban most úgy tűnik, hogy a francia kiadó szakít a futurisztikus témával, és egy nagyon izgalmas korba, a 19. századba kalauzolja el a játékosokat.

Hirdetés

A nagy bejelentés nem egy hivatalos csatornán történt, hanem a főként a videojátékipar üzleti részével foglalkozó MCV Twitter oldalán tűnt fel egy kép a játékról.

Ezután hamar befutott a trailer a Ubisofttól is, ami megerősítette, hogy az Anno 1800-ban az ipari forradalom kellős közepébe csöppenünk majd, így gőzhajókból és óriási, füstölgő kéményű gyárakból biztosan nem lesz hiány.

Ezen kívül annyit tudunk még a játékról, hogy a Blue Byte fejleszti PC-re, és a tervek szerint 2018. telén jelenik meg, úgyhogy várjuk a további információkat és bejelentéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)