Hirdetés

Gamescom 2017 - több mint tíz játékot mutat be a Bandai Namco

|

Annak ellenére, hogy a Bandai Namco nem tart külön előadást a gamescom 2017 alkalmából, azért igencsak szép felhozatallal készül. Helyszíni különítményünk pedig rá fog repülni mindegyikre.

Hirdetés

A gamescom szervezői azt ígérték, hogy idén nagyobb lesz a kölni buli, mint tavaly, és az eddigi információk alapján nem túloztak: a Microsoft és az Electronic Arts is saját előadással készül, míg a THQ Nordic és a Square Enix kiadóktól bejelentésekre számíthatunk (és nagyon reménykedünk abban a pletykában is, hogy itt mutatják be az új Midnight Clubot). 

Hirdetés

A Bandai Namco sem szeretne kimaradni a jóból, ők a helyszínen játszható címekkel, valamint mobiljátékokkal gazdagítják majd az esemény felhozatalát. Név szerint a következőkkel: 

- Project CARS 2 (PC, PS4, Xbox One)
- Ni no Kuni II: Revenant Kingdom (PC, PS4)
- Dragon Ball FighterZ (PC, PS4, Xbox One)
- Naruto to Boruto: Shinobi Striker (PC, PS4, Xbox One)
- Ace Combat 7: Skies Unknown (PC, PS4, Xbox One)
- Little Nightmares (PC, PS4, Xbox One)
- Tekken 7 (PC, PS4, Xbox One)
- Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory (PS4, PS Vita)
- Tales of the Rays (iOS, Android)
- Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Blazing (iOS, Android)
- Dragon Ball Z Dokkan Battle (iOS, Android)
- Sword Art Online: Memory Defrag (iOS, Android)

A kiadó ezenkívül a közleményében igyekezett tovább növelni a lelkesedésünket, ugyanis számos igazi újdonságot lebegtettek meg, amelyek közül néhány játszható lesz a helyszínen. Mi ott leszünk, a tervek szerint mindet kipróbáljuk majd, interjút is készítünk az egyes fejlesztőkkel és természetesen az új bejelentésekről helyszíni beszámoló is várható. Az idei gamescom augusztus 22-től 26-ig tart, de mi már a 20-án esedékes első konferenciától kezdve nyomon követjük majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)