Hirdetés

Gamescom 2017 - 10 percnyi Biomutant játékmenet érkezett

|

Ha még mindig nem tudod elképzelni, hogy a pörögve kaszaboló mosómedvék táncából hogy lesz egy épkézláb videojáték, akkor nyomd meg a lejátszás gombot, és dőlj hátra.

Hirdetés

Az IGN.com-nak köszönhetően kaptunk egy játékmenet videót egyenesen a gamescom 2017-es Biomutant demóból. A videón menet közben láthatjuk, hogy a nyílt világú akciót, amit a Just Cause és a Mad Max atyjának, Stefan Ljungqvistnek köszönhetünk.

A kiadó szerint egy kung fu mesés történetet kapunk, ami tele lesz érdekes lényekkel, egy hatalmas, izgalmas világban, ahol minden sarkon új veszély vár. Ehhez a kalandhoz magunk készíthetjük majd el hősünket, egy viszonylag barátságos karakteralkotóval. Ennek működése is belefért a lenti játékmenet videóba, érdemes megnézni.

A Biomutant a tervek szerint 2018-ban fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Paca ki is próbálta a gamescomon, élménybeszámoló hamarosan a GSO-n, kattintsatok vissza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)