Hirdetés

Gamescom 2017 - 4K-s felbontásban fut a Black Desert Online az Xbox One X-en

|

Az MMO konzolos portja legelőször a gamescomon lesz kipróbálható, és ha hihetünk a fejlesztőknek, akkor remek látványt nyújt majd a játék, ami jövőre a konzolos tábor számára is elérhetővé válik.

Hirdetés

Azt már régóta tudjuk, hogy a dél-koreai fejlesztésű Black Desert Online a PC után ellátogat a Microsoft konzoljára is, de mostanáig nem igazán próbálhattuk ki, hogyan teljesít a játék a felturbózott Xbox One-on. Most azonban a Pearl Abyss lehetőséget ad erre, és még élő közvetítés is lesz a mókáról.

Hirdetés

A stúdió egy sajtóközleményben számolt be arról, hogy a Gamescomon játszható lesz a grandiózus MMO Xbox One X-en, és a cég vezérigazgatója, Jung Kyungin azt is hozzátette, hogy valódi 4K-ban élvezhetjük majd a kalandokat. A kipróbálható verzióban négy kaszt lesz elérhető, ráadásul a Mixeren keresztül élőben nézhetjük a játékot.

A Black Desert Online várhatóan 2018 elején érkezik meg Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)