Hirdetés

Gamescom 2017 - az Electronic Arts is tart előadást

|

Star Wars, Need for Speed, Battlefield és FIFA várható minden mennyiségben a gamescomon, ugyanis az Electronic Arts is műsorral készül az eseményre.

Hirdetés

A tavalyinál sokkal nagyobb bulira készülnek a gamescom szervezői, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a nagy kiadók újra készülnek konferenciákkal, még ha csak livestreamek képében is. A Microsoft már biztosan tart egy livestreamet (többek között az Xbox One X és az Age of Empires is kint lesz), de ott lesz a Shenmue III és a Final Fantasy XV is. 

Hirdetés

Az Electronic Arts most bejelentette, hogy a Microsoft mellett ők is készülnek egy műsorral, és a "Live Show-jukra" augusztus 21-én, hazai idő szerint 18:30-tól számíthatnak az érdeklődők. Az EA ígérete szerint új gameplay felvételeket, meccseket és néhány meglepetést is kapunk, szóval érdemes lesz követni az eseményt. A helyszínen egyébként 400 kihelyezett játékállomás lesz, ahol a résztvevők olyan címeket nyüstölhetnek majd, mint a Star Wars Battlefront 2, a Need for Speed: Payback, a FIFA 18, a Battlefield 1: In the Name of the Tsar, illetve a Star Wars: Galaxy of Heroes és FIFA Mobile mobiljátékokat.

A gamescom 2017 augusztus 22-től 26-ig tart majd, amit nem csak a szerkesztőségből, de a helyszínen is közvetít majd kis csapatunk, szóval ajánlott lesz ránk hangolódni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)