Hirdetés

Gamescom 2017 - minden, amit tudnod kell!

|

Egy hét múlva kezdetét veszi a gamescom, Európa legnagyobb videojátékos rendezvénye, ahova idén egy ötfős stábbal megyünk ki, hogy elhozzunk nektek annyi exkluzív infót, amennyit csak lehet.

Hirdetés

Lassan belenyugszunk abba, hogy a jólétnek vége, indul az őszi játékszezon, és december közepéig éjjel-nappal játszanunk kell. Tragikus sors ez, de volt már keményebb, átvészeljük ezt most is. Még mielőtt megérkezne a Destiny 2 és a kirúgás szélére sodorná a szerkesztőség nagy részét, jön a gamescom, amire minden eddiginél jobban rákészülünk. 

Hirdetés

Az E3 a bejelentések színtere, a gamescom meg az újdonságok részletezésének ad helyet, így várhatóan elsősorban abból látunk majd többet, amit egyszer már megmutattak nekünk. Biztosan tudjuk, hogy lesznek teljesen új játékok is, melyekről természetesen egyelőre nem beszélhetünk, viszont a helyszínen ki fogjuk próbálni őket, beszélgetünk róluk a fejlesztőkkel, így első kézből értesülhettek mindenről, amit tudni érdemes.

A tavalyi évhez képest növeltük a delegáció méretét, ezúttal ugyanis az újságírói stábot Csirke, Kaci és Paca erősítik, míg videós részről Ádám és EndreMan dolgoznak azon, hogy napi összefoglalók, előzetesek, Instagram- és Facebook posztok, élő bejelentkezések formájában megmutassanak mindent, amit máshol nem láthattok. Interjút készítünk többek között a Blizzard, a Capcom, a Namco Bandai, a Bethesda, a HyperX és a Wargaming képviselőivel, bemutatjuk a mindenki által bejárható showfloort és a csak újságíróknak, valamint iparági szereplőknek nyitott business részleget, valamint ha úgy hozza a sors, teszünk egy sétát Kölnben. Jelen állás szerint több mint 50 bemutatón veszünk majd részt.

gamescom 2017 előadások

Tavaly egyetlen előadás sem volt a gamescom során, most viszont kettő is lesz. Először a Microsoft tart bemutatót - illendő is, hiszen jön az Xbox One X, és még mindig nem sikerült vele meggyőzni mindenkit. Augusztus 20-án este 9-kor tapadjatok a GSO-ra, élőben közvetítjük a bejelentéseket.

Nem sokkal később az Electronic Arts következik, augusztus 21-én este 18:30-tól lesz az esemény, melynek keretében játékmenetet mutat majd közelgő játékaiból, egyebek mellett a Battlefront 2-ből és a Need for Speed: Paybackből. Mindkettőt kipróbáljuk, rögzítünk, az is lehet, hogy az élő közvetítésben is láthattok minket. (Kaci az E3-on már játszott a BF2-vel, de most az űrharc kerül majd előtérbe).

A Nintendo két élő bejelentkezéssel is készül. Az egyik augusztus 23-án 15:00-kor kezdődik, és a Super Mario Odyssey-t lthatjuk, míg augusztus 24-én 12:00-tól a Metroid: Samus Returns kerül előtérbe.

Kövessétek gamescom aloldalunkat a friss hírekért, előzetesekért, YouTube csatornánkat a napi összefoglalókért, Facebook oldalunkat az élő bejelentkezésekért, Instagram fiókunkat pedig az exkluzív fotókért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)