Hirdetés

Gamescom 2017 - ekkor jön a Farming Simulator 17: Platinum Edition

|

A Giants Software és a Focus Home Interactive bejelentették a Farming Simulator 17: Platinum Edition megjelenési dátumát, valamint egy traileren mutatták be, hogy mire is számíthatunk.

Hirdetés

A Giants Software számára valószínűleg már akkor is eredményesen zárult volna a gamescom, ha semmi más nem történik, minthogy Németország kancellárja, az eseményt megnyitó Angela Merkel az ő farmos játékukkal játszik, de szerencsére nem merült ki ennyiben a kölni jelenlétük, a Farming Simulator 17 bővítése kapcsán is jött infó. 

Hirdetés

A Focus Home Interactive közleménye szerint a Farming Simulator 17: Platinum Edition november 14-én érkezik meg PC, PS4 és Xbox One platformokra, aki pedig már rendelkezik az alapjátékkal, az szintén ezen a napon szerezheti be a Platinum kiegészítőt.

Az újdonságok között szerepel egy Dél-Amerika helyszínű új térkép, az "Estancia Lapacho" - amely a más éghajlatnak köszönhetően az eddigiektől eltérő tájakkal és növényzettel rendelkezik -, valamint számos vadonatúj jármű (mint a CASE IH A8800 MR cukornád-betakarítógép) és márka (például a Stara, a TT, a Bizon és a Gessner Industries) is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)