Hirdetés

Gamescom 2017 - az arcunkat is letépik a PC-s Final Fantasy XV első képei

|

Ha még többet akarsz látni az Nvidia hajtechnológiájával feltuningolt FFXV-ből, akkor lapozd végig a galériát.

Hirdetés

Néhány órával ezelőtt jelentették be a gamescomon, hogy jön a Final Fantasy XV Windows Edition, ami a játék PC-s változatának neve (tényleg, ennek ez a hivatalos neve). A címet lehet vitatni, de azt nem, hogy látszólag tényleg jobban néz ki az RPG, amit a lenti képek is bizonyítanak.

A Final Fantasy XV PC-s kiadásában az Nvidia Flow, Hairworks, ShadowWorks, Turf Effects és VXAO effektjei a dolgoznak majd a szebben lobogó hajkoronákért, és a szebb fény/árnyék effektekért. Előbbit nem fogjátok látni a képeken, de a többit igen, ha rákattintotok a lenti galériára.

A Final Fantasy XV Windows Edition valamikor 2018. elején érkezik PC-re a Steamen, Originen és a Windows Store-on keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)