Hirdetés

Gamescom 2017 - így néz ki Dubai a Forza Motorsport 7-ben, Xbox One X-en futtatva

|

A Forza Motorsport 7 kihasználja az új Xbox minden lehetőségét, és 4K-ban 60fpssel pörgeti a csodajárgányokat. Most éppen dubajozunk kicsit.

Hirdetés

A Forza Motorsport 7 brutálisan fog kinézni az Xbox One X-en. A homokos Dubai utcáit új Porsche paripákkal fogjuk széttépni, amik egyrészt gyönyörűen néznek ki, másrészt minden rivális verdát maguk mögött hagynak.

A lent látható Forza Motorsport 7 gameplay videóban egy teljes versenyt végignézhettek. A felvétel teljes egészében Xbox One X-ről származik, ami azt jelenti, hogy a játék képes lesz stabilan tartani a 4K 60fps teljesítményt. Nem kell feltétlenül PC-re vinni majd a Forzát a maximum látványért, bár Pacáék elmondása szerint azért a PC-s port most nagyon kitett magáért, és lehengerlően gyönyörű. 

A Forza Motorsport 7 megjelenés október 3-án várható PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)