Hirdetés

Gamescom 2017 - íme a Techland új játéka, a God's Trigger

|

A zombis játékairól ismert Techland legközelebb egy különleges kooperatív akcióval jelentkezik, a God's Triggerben ugyanis egy démon és egy angyal játszik együtt.

Hirdetés

A Dying Light, Dead Island és Call of Juarez szériákról elhíresült Techland a 2017-es gamescomon jelentette be vadonatúj játékát, a God's Triggert, amely egyik korábbi címükhöz sem kapcsolódik, egy teljesen új és érdekesnek ígérkező IP-ről van szó. 

Hirdetés

A God's Trigger egy felülnézetes, kooperatív akciójátékról lesz, mintha csak a Dying Light és a Hotline Miami szerelemgyermeke lenne. A Techland szerint játékuk új szintre emeli a csapatmunkát, ugyanis egy angyalnak és egy démonnak együtt kell működnie ahhoz, hogy legyőzzék az apokalipszis négy lovasát, mielőtt azok elpusztítják a földi életet. 

A God's Trigger valamikor 2018 elején érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)