Hirdetés

Gamescom 2017 - a Nürburgringre visz a Gran Turismo Sport új trailere

|

A Gran Turismo Sport várhatóan az év hátralévő részének egyik nagy durranása lesz, a Sony pedig minden alkalmat megragad, hogy reklámozza. Ilyen lehetőség a gamescom is.

Hirdetés

Sejtettük, hogy valamilyen PlayStation 4-es csomag lesz a Sony "nagy" meglepetése, amelyet nemrég megszellőztetett a közösségi médián keresztül és így is lett: a Gran Turismo Sport kap egy saját bundle-t, méghozzá egy elegáns, egyedi konzollal a dobozban. 

Hirdetés

De nem ez az egyetlen Gran Turismo Sportos tartalom, amit láthatunk a gamescom apropóján: felkerült egy két és fél perces gameplay videó is, amelyben ismételten a már többször is mutogatott Nürburgring pályát láthatjuk, ezúttal egy éjszakai verseny kapcsán:

A Gran Turismo Sport megjelenése október 18-án várható, kizárólag PlayStation 4-re, de előtte még ott lesz a PAX Westen is, ha esetleg valaki arra járna, próbálja ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)