Hirdetés

Gamescom 2017 - jön a Gwent egyjátékos kampánya

|

A CD Projekt RED sem hiányozhatott Európa első számú játékos rendezvényéről és nem csak a jófajta német sörért ment, hanem egy hangulatos kedvcsináló kíséretében bejelentette a Gwent első kampányát, a Thronebreakert is.

Hirdetés

A The Witcher széria mellékszálának számító Gwent kártyajáték rengeteg örömöt szerzett már a bétatesztek során is, nekünk is volt alkalmunk kipróbálni és biztosak vagyunk benne, hogy idővel csak még jobb lesz a program. Íme az első bizonyíték rá. 

Hirdetés

A CD Projekt RED a gamescom alkalmával jelentette be a Gwent első egyjátékos kampányát, a Thronebreakert, amelyben Meve, a két Északi Királyság királynőjének történetét ismerhetjük meg, aki háborús veteránként mindent megtesz annak érdekében, hogy birodalma ellen tudjon állni az idegen inváziónak.

A fejlesztők szerint a sztori olyan utazásra invitálja a játékosokat, ami a The Witcher világának soha nem látott részein játszódik és a kampány saját küldetéseket, valamint összecsapásokat tartogat a kalandoroknak. A rövid teaserben maga Meve mutatkozik be: 

A stúdió azt ígéri, hogy ezek a missziók alaposan megbolygatják majd a Gwent ismert szabályait, többek között olyan új játékmeneti elemekkel, mint az erőforrások gyűjtögetése. Egyelőre nem tudni, hogy a Thronebreaker pontosan mikorra várható, de azt igen, hogy még idén megkapjuk. Várjuk szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)