Hirdetés

Gamescom 2017 - a Hearthstone első raidjében az egymilliós életerejű Lich King az ellenfél

|

A rendezvény keretein belül a Blizzard szervezett egy csoportos mókát, amely során mindenki egyetlen szupererős boss ellen játszik.

Hirdetés

A Hearthstone-os Fireside Gatheringeknek az a célja, hogy a játékosok összegyűljenek valahol, és párbajozzanak egymással, azonban a stúdió most úgy döntött, hogy továbbfejleszti egy kicsit a dolgot, és egyúttal félig-meddig teljesítette is a rajongók egyik régi álmát, hogy együtt harcolhassanak egy közös ellenséggel.

Hirdetés

Az új brawl főellensége a Supreme Lich King, aki ezúttal 999,999 HP-val rendelkezik, de a játék célja természetesen nem az, hogy egyedül győzzük le, hanem az számít, hogy mennyi sebzést tudunk neki bevinni, mielőtt elkeni a szánkat. A játék azt tanácsolja, hogy kétfős csapatokban vágjunk bele, ezután pedig annyi a dolgunk, hogy kiválasztunk egy kasztot, kapunk egy véletlenszerű paklit, majd ha kikaptunk, jöhet a következő kihívó.

A kétszeres európai Hearthstone bajnok, Thijs Molendijk be is mutatja egyik videójában a mókát, habár még ő maga sem egészen tudja, hogyan működik a dolog.

Kíváncsian várjuk, hogy a látogatóknak sikerül-e legyőznie a Gamescom végére a felturbózott Lich Kinget, na meg persze azt is, hogy a Blizzard mit kezd majd ezzel a játékmóddal a későbbiekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)