Hirdetés

Gamescom 2017 - a Dark Souls nyomdokába lép az Immortal: Unchained

|

Fantáziáltatok már róla, hogy milyen lenne futurisztikus körítéssel egy Dark Souls? A gamescomon bejelentett Immortal: Unchained pont ezt fogja megmutatni.

Hirdetés

A Focus Home Interactive és a Deck 13 akció-szerepjátéka, a The Surge már magáénak tudhatta a "sci-fi Dark Souls" becenevet, de most új kihívója akadt a Toadman Interactive új projektjének képében. A stúdió korábban a Bloodsports TV-t fejlesztette és részt vett olyan címek munkálataiban is, mint a Warhammer: End Times - Vermintide. 

Hirdetés

Az Immortal: Unchained egy sci-fi témájú akció-szerepjáték, melynek futurisztikus fantáziavilága átalakult egy háborús zónává és a célunk az, hogy az "élő fegyvernek" titulált főszereplővel véget vessünk ennek a kataklizmának.

Tekintve a jövőbeli stílust a játékmenet során nem csupán kézifegyverekkel ronthatunk neki ellenfeleinknek, de lőfegyvereket is sűrűn használni fogunk, noha a stúdió bevallása szerint ez a rendszer azért messze áll a reflex shooterektől. Fontos még, hogy hősünket egy ősi struktúra, a Monolith védi, amelynek köszönhetően akárhányszor meghalhatunk, mindig újjáéledünk és tanulhatunk korábbi hibáinkból. 

Mindeközben számos világban fordulhatunk meg, az Immortal helyszínei egy komplex hálózaton, a Streamen keresztül csatlakoznak egymáshoz: fel kell fedeznünk az összeset és elég erőssé válni ahhoz, hogy megmenthessük a Cosmost. És hogy miért van erre szükség? A narratíváért egy külön csapat, többek között Anne Toole (The Witcher) és Adrian Vershinin (Killzone: Shadow Fall, Battlefield 1) felel, tehát biztosan nem fogunk unatkozni, amíg kiderítjük erre a választ. 

Az Immortal: Unchained valamikor 2018-ban jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nektek bejön?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)