Hirdetés

Gamescom 2017 - vérfagyasztó indie horror lesz az Inmates

|

Egy pszichológiai horrorral készül a Rising Storm 2: Vietnam és a Killing Floor 2 kiadója, az Iceberg Interactive, valamint Davit Andreasyan fejlesztő: az Inmates rövidnek, de annál velősebbnek ígérkezik.

Hirdetés

Az Iceberg Interactive előszeretettel támogatja az indie fejlesztőket, ennek köszönhetően jelenhetett meg az utóbbi években többek között a Starpoint Gemini 2, a Darkness Within és a Gas Guzzlers Extreme is. A közeljövőt illetően olyan címek kiadásában segédkeznek, mint a Rising Storm 2: Vietnam és a Killing Floor 2, de a gamescomon kiderült, hogy egy parás atmoszférájú indie horrort is pénzelnek. 

Hirdetés

A Davit Andreasyan nevével fémjelzett Inmates történetének középpontjában Jonathan áll, aki rémálmaiból felijedve egy lepukkant börtöncellában találja magát. Noha fogalma sincs hol van, úgy érzi, mintha a rémálma folytatása lenne a hely.

A célja persze mi más lenne, mint maga mögött hagyni ezt a hátborzongató környezetet, amit úgy tehet meg, ha mi irányítjuk ebben a sztoriorientált pszichológiai horrorban. Furmányos rejtvényekre, durva jelenetekre, Unreal Engine 4-es grafikára, teljes kontroller-támogatásra és 3-4 órányi játékidőre számíthatunk, egy kis költségvetésű indie projekttől már ez is szép teljesítmény. Csekkoljátok a gamescomos trailert, hátha bejön:

Az Inmates a következő hónapok során jelenik meg PC-re és Macre. Mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)