Hirdetés

Gamescom 2017 - megjött Kel'Thuzad Spotlight videója, a hős fejlesztéséről külön sorozat készül

|

Kel'Thuzad egy ikonikus karaktere a WarCraft III történetének, aki később visszatért a World of Warcraftban, és a Hearthstoneban is saját lapot kapott. Most játszható hősként a HotS-ba is eljön.

Hirdetés

Kel'Thuzad az egyik leginkább követelt hős a Heroes of the Storm indulása óta. Nem csoda, hiszen a karakter nem csak méretes háttér történettel rendelkezik, de évekig irányítottuk is őt a WarCraft III-ban. A Blizzard MOBA címében egy távolsági sebzésosztóként szerepel, és minden képessége az ellenfelek kínzását szolgálja.

A karakter játékmenetéről egy hosszú és részletes Spotlight videó is készült, amiben meccs közbeni működését láthatjátok. Kel'Thuzadot jövő héttől a PTR-en magatok is kipróbálhatjátok.

A hőst annyira akarták a játékosok, hogy a Blizzard a lehető legtöbbet szerette volna kihozni a karakterből. Éppen ezért nagyon sokat dolgoztak rajta, amit meg is mutatnak egy Behind the Scenes sorozattal, ami jövő héten érkezik.

A karakter megjelenésével egy időben kezdődik a Call of Kel'Thuzad esemény is, ami három új hőskinézetet (Dreadlord Jaina, Crypt Queen Zagara, Death Knight Sonya) és új questeket is elhoz.

A kép tanúsága szerint a küldetések szeptember 5-én kezdődnek, így jó eséllyel Kel'Thuzad megjelenését is eddigre várhatjuk majd. Te mit szóltok az új hőshöz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)