Hirdetés

Gamescom 2017 - nagyobb lesz a buli, mint tavaly

|

Augusztusban ismét összecsődül a tömeg Kölnben, hogy megtartsák Európa legnagyobb videojátékos expóját, a gamescomot, melyen ezúttal sokkal több kiállító lesz, mint legutóbb.

Hirdetés

Kellemes show volt a 2016-os gamescom, amelyen természetesen kis különítményünk is részt vett (az 1., 2. és 3. napi összefoglalókat a linkeken olvashatjátok). Természetesen idén sem marad el a kölni expó és az új részletek alapján hatalmas banzájra számíthatunk. 

Hirdetés

Valószínűleg a gamescom 2017 lesz az eddigi legsokoldalúbb esemény, legalábbis a szervezők információi alapján több mint 38 ország képviselteti magát a kiállítók között, ami 12%-kal több a tavalyihoz képest (mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a helyek 70 százaléka már el is kelt), ráadásul minden eddiginél változatosabb programot ígérnek. 

Ami számunkra még érdekesebb, hogy a közleményben foglaltak szerint a következő stúdiók - többek között - már biztosan ott lesznek a rendezvényen: Astragon Entertainment, Bandai Namco, Bigpoint, CD Projekt, Deep Silver (Koch Media), EA, GREY BOX, Kalypso Media, Konami, Microsoft, Ubisoft, Square Enix, Wargaming és Warner Bros. Nagy hangsúlyt fektetnek ezenkívül az eSport versenyekre, a hardverekre és indie projektekre is. 

Úgyis tudjuk, hogy a ti agyatok is egyből azon kezdett el kattogni, hogy a CD Projekt RED mutat-e valamit a Cyberpunk 2077-ből és mi is őszintén reméljük, hogy így lesz. Augusztus 22. és 26. között kiderül és ahogy mindig, úgy ezúttal is folyamatosan közvetítjük majd a híreket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)