Hirdetés

Gamescom 2017 - három új gamer PC-t is bemutatott a Lenovo

|

A jelenlegi játékok magas szintű futtatását költséghatékonyabban megoldó összeállítástól a több évig prémium PC-ként használható konfigurációkig lefedik a spektrumot a gamescomon leleplezett Lenovo Legion gépek.

Hirdetés

A Lenovo nem csak egy új teljesítményközpontú monitort mutatott be a gamescomon, hanem több PC-konfigurációt is, amik megadhatják a 144 Hz-es látványhoz szükséges teljesítményt. Egész pontosan három új gépcsaláddal álltak elő, amik már a belépőszinten is elég komoly erővel bírnak, a felső kategóriában pedig több évre bebiztosítják a gamereket.

Hirdetés

A méretét tekintve legkisebb, Y520-as modellnek sem kell szégyenkeznie, hiszen akár egy hetedik generációs i7-7700 Intel processzorral, 16 GB DDR4-es memóriával és egy GeForce GTX 1060-as videokártyával is kérhetjük. A Lenovo szerint ha ezzel később nem lennénk elégedettek, a kompakt méretű, akár a nappaliban is beüzemelhető ház kialakításának hála könnyen belevághatunk a gépfejlesztésbe.

Hasonló a helyzet az új Y720-as modellel, amit viszont akár AMD Ryzen-alapokra építve is kérhetünk, ha inkább ehhez a márkához húz a szívünk. A valamivel nagyobb és így több csatlakozóval bíró házba emellett egy erősebb, GeForce 1070-es VGA-t is beszereltethetünk. A nagyágyú viszont egyértelműen a Lenovo Legion Y920, ami nem csak a GTX 1080-as videokártya miatt múlja felül a másik két konfigurációt.

A hozzáértőbb felhasználók túlhúzhatják az akár 32 GB RAM-ot, illetve a CPU esetén is választhatják az Intel i7-7700K-t, ami kifejezetten támogatja az alapértelmezett feletti órajeleket. A túlhajtás biztonságosabbá tételéhez ráadásul választhatunk egy opcionális folyadékhűtést is. Így vagy már újkorától még több teljesítményt facsarhatunk ki a rendszerből, vagy később választhatjuk az overclocking lehetőségét a gépfejlesztés helyett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)