Hirdetés

Gamescom 2017 - a sebesség az első a Lenovo új gamer monitoránál

|

Új alternatívával állt elő a Lenovo azoknak, akik 144 Hz-en szeretnének játszani, a Legion Y25F-fel pedig a látvány tekintetében is kapnak néhány extrát.

Hirdetés

A gamer monitorok gyártói több különböző igénynek megfelelő kijelzővel álltak elő az utóbbi években, így más modelleket érdemes keresni, ha a felbontás, a színkezelés, vagy éppen a teljesítmény terén szeretnénk valami az átlag fölötti minőséget. A Lenovo legújabb modellje, a gamescomon leleplezett Legion Y25F főleg a sebesség terén domborít, de néhány más extra vár ránk.

Hirdetés

A 24,5 hüvelykes képátló, vagy a Full HD felbontás ma már nem számít kiemelkedőnek, a 144 Hz-es maximális képfrissítés és az 1 ms-os válaszidő viszont akár a játékot komolyabban gondoló gamereknek is elegendő teljesítményt jelent. A FreeSync technológiának hála az AMD videokártyáival akkor is magasabb frame rate mellett játszhatunk, ha a PC-nk nem tudja tartani a maximális 144 fps-es értéket. Más TN panelekhez képest ráadásul a HDR-kompatibilitásnak hála élénkebb képet kaphatunk, ami az olyan fizikai feature-ökkel együtt, mint a headset tartó, vagy a rendkívül vékony keret némi pluszt jelentenek az új Lenovo monitornak.

Ti a teljesítmény vagy a képminőség alapján választottatok legutóbb kijelzőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)