Hirdetés

Gamescom 2017 - ütős képekkel jelentkezett a Metal Gear Survive

|

Furcsa, hogy a Konami sem az E3-ra, sem a gamescomra nem készült trailerrel a Metal Gear Survive kapcsán, noha 2018 elejére tervezik a megjelenést. Legalább néhány fotót kaptunk, amelyeken bemutatkozik egy új játékmechanika is.

Hirdetés

Ha szigorúan a tényeket vesszük, akkor értékelhető gameplay videót legutoljára tavaly kaptunk a Metal Gear Survive-ról, idén csupán azt erősítették meg a fejlesztők, hogy továbbra is készül a játék és hogy 2017-ben semmiképpen se számoljunk vele. 

Hirdetés

Ha nem érkezett volna gyors egymásutánban két hír is a játék jövőjét illetően az E3 környékén, bizony megfeledkeztünk volna a Metal Gear széria spin-offjáról, de ahogy akkor, úgy most is gondoskodott róla a Konami, hogy ne mutasson túl sokat, mégis kapjunk valamit. Ezúttal tíz képkockával kell beérnünk, amelyeken bemutatkozik a Metal Gear Survive egyik fontos funkciója, a bázisépítés. Lesz egy alaptáborunk a játékban, amely egyfajta hubként szolgál majd a teendőinkhez, az egy- és többjátékos módhoz egyaránt, ezt pedig különböző lootokkal és erőforrásokkal felfejleszthetjük. Persze fáradozásaink megtérülnek, új képességekre és upgrade-ekre tehetünk szert. 

A Metal Gear Survive valamikor 2018 elején érkezik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)