Hirdetés

Gamescom 2017 - livestreammel is készül a Microsoft

|

Nagy vonalakban elárulta a Microsoft, mire lehet tőlük számítani az idei gamescom alkalmával, ami a tavalyi év után ismét egy élőben közvetített előadást is magában foglal.

Hirdetés

A gamer világ talán legizgalmasabb rendezvénye, az E3 már mögöttünk van, de valószínűleg az augusztusi gamescom sem lesz sokkal kevésbé érdekfeszítő. Erről a Microsoft is szeretne tenni, ezért ismét elég komoly kitelepülést terveznek Kölnben.

Hirdetés

A sajtóközleményük szerint összesen huszonhét kipróbálható játékkal érkeznek majd, amik között ott lesz a Forza Motorsport 7, a tavaly már játszható állapotban a kiállításon lévő Sea of Thieves és az Age of Empires: Definitive Edition is. A stratégiai szériával kapcsolatosan ígértek is további bejelentést a gamescom idejére, amire valószínűleg az élő streamjük alatt kerül sor. Hogy ez mennyire hasonlít majd egy hagyományos sajtókonferenciára, vagy mennyire lesz inkább beszélgetős jellege, azt még egyelőre nem tudjuk. Mindenesetre kíváncsian várjuk, milyen új hírekkel és bejelentésekkel tudnak szolgálni az Xbox One X készítői augusztus 20-án, magyar idő szerint este 9 órakor.

Egy-két konzolcsomag leleplezése nem kizárt, arra viszont a mindössze két hónapos időbeli különbség miatt nem feltétlenül számítunk, hogy nagy horderejű új játékot leplezzen le a Microsoft. Emellett az Age of Empies felújított változatából is fognak streamelni, illetve a gamescom területén lévő standjukon kívül egy külön Xbox Fanfest helyszínen is várják majd a rajongókat augusztus 22-étől.

Ti milyen bejelentésnek örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)