Hirdetés

Gamescom 2017: itt nézhető a teljes Microsoft konferencia

|

Mondhatnánk, hogy nem maradtatok le sokról, ha esetleg kimaradt a tegnap esti gamescom felvezető Microsoft konferencia, de inkább döntsétek el ti magatok, hogy mennyire hoz lázba a műsor.

Hirdetés

Már a múlt heti GameStar Hype keretében kibeszéltük mazurral és Kacival, hogy az Xbox One X kapcsán a Microsoftnak mutatnia kell valami újat és egyedit, villantani egy szépet, hogy a játékosok komolyan rajonghassanak. Lehet ugyanis a 4K bűvöletében totyogni, de arra ott a PC, exkluzívok nélkül pedig nem lesz az Xbox név olyan erős, mint a 360-as időkben lehetett (minden szempontból).

Hirdetés

Most úgy érezzük, hogy a nagy villantás kimaradt. Pár trailer és apróbb érdekesség került csak az asztalra (ezekről részletesebben a gamescom 2017 rovatunkban olvashattok), de még a limitált Project Scorpio Xbox One X is képes volt csalódást okozni. Nem is tudom, mikor olvastam ennyiszer a szerkesztőségi chatben a "meh" kifejezés minden formáját, és bár a teljesítmény miatt én egészen biztosan lecsapok az új gépre, nem tudok továbbra sem érdemben érvelni mellette. De nézzétek meg a teljes konferenciát alább, és mondjátok el, mit gondoltok a felhozatalról, győzzetek meg tévedésemről, ha tudtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)