Hirdetés

Gamescom 2017 - az Xbox One X és az Age of Empires is kint lesz

|

Még több, mint egy hónap van hátra a gamescom 2017-ig, viszont a Microsoft már most elárult egy-két dolgot arról, hogy mire számíthatunk.

Hirdetés

Augusztus 22-én ismét megnyitja a kapuit Európa legnagyobb videojátékos konferenciája, a gamescom. Természetesen a Microsoft is ott lesz, most pedig meg is tudtuk a cégtől, hogy milyen izgalmakkal várják a rendezvény látogatóit.

Ugye az idei gamescomon nem a megszokott nagy konferenciákra számíthatunk, hanem inkább kizárólag online követhető streameken keresztül kapjuk majd az újdonságokat. A Microsoft több ilyen közvetítést is tervezett, az egyiken élő demókat és fejlesztői interjúkat láthatunk majd, a másikon pedig az Age of Empires-sorozat kapja a főszerepet.

Viszont a legizgalmasabb bejelentés, hogy a rendezvényen nem csak megtekinthetik, de kis próbálhatják a látogatók az Xbox One X-et 12 olyan játék társaságában, amelyek az elkövetkező egy évben fognak megjelenni a platformra. Az eseményen természetesen mi is kint leszünk és mindenképpen rá fogunk pörögni a témára, hogy beszámolhassunk nektek az élményeinkről, érdemes majd a gamescom rovatunkat követni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)