Hirdetés

Gamescom 2017 - ingyenes DLC-ket fog kapni a Monster Hunter World

|

Az ingyenes letölthető tartalmak garantálják, hogy ismét egy grandiózus játékot kapjunk, és eleve nemes gesztus ez már a mai világban.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Monster Hunter World asztali gépekre, Xbox-ra és PlayStation-re fog megjelenni, a Capcom az általuk handheld fronton eddig megszokott, ingyenes DLC stratégiát választotta. 

Ryozo Tsujimoto Polygonnak adott interjújából derült ki mindez. A producer ígéri, hogy a Monster Hunter World is hasonló támogatást kap, mint az eddigi részek. Megemlítette, hogy a kooperatív játékhoz egy konzolspecifikus online szolgáltatásba kell majd regisztrálnunk. 

A legutóbbi konzolos Monster Hunter játék óta sokat változtak a platformok. A PlayStation 4 vagy az Xbox One ma már egész nap az internetre van kötve, ezért újra kellett gondolnia a fejlesztőknek mit is jelent a DLC.

"A hordozható eszközökön nem mindig vagyunk online, ezért egy olyan rendszer kellett, ami akkor tölti le a küldetéseket és a tartalmakat, amikor otthon vagyunk és játszani enged amikor éppen a szabad ég alatt. A konzolok esetében viszont bízunk abban, hogy mindig online leszel."

- ecsetelte Tsujimoto.

Ezzel a megoldással a kézikonzolok háttérbe szorulnak, ugyanis ez azt jelentheti, hogy a küldetések egy meghatározott időben lesznek elérhetőek. 

Megerősítést nyert továbbá, hogy a Monster Hunter World is hasonló mennyiségű tartalmat kap mint az eddigi játékok. Kaname Fujioka, a vezető-producer nyilatkozott erről:

"Biztosítjuk, hogy olyan volumenű játékmenet kerüljön bele, ami egy Monster Huntertől elvárható."

A Monster Hunter World 2018. első felében érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)