Hirdetés

Gamescom 2017 - igazi parancsnokokká válhatunk a Mount & Blade II: Bannerlord-ban

|

A TaleWorlds fejlesztői meséltek egy kicsit a régóta várt játék egyik új módjáról, amiben a csatatéren küzdő katona szerepe mellett a taktikáért felelős parancsnokét is magunkra kell vállalnunk.

Hirdetés

A korábbi Mount & Blade részek azért is lettek népszerűek a műfaj kedvelőinek körében, mert karakterünket irányítva óriási ütközetekben csaphattunk össze az ellenséggel, és ugyan adhattunk ilyen-olyan parancsokat társainknak, a folytatásban sokkal összetettebb lesz ez a játékmechanika.

Hirdetés

A Captain Mode-ban egyszerre akár 5v5 csatákban is részt vehetünk, ám a dolog különlegessége az, hogy saját harcosunk irányítása mellett a sereg egy részéért is mi felelünk. Ez annyit tesz, hogy szerepünktől függően a mi feladatunk lesz a gyalogosok, íjászok vagy a lovasság irányítása, és a harc előtt kiválaszthatjuk egységeink felszerelését, de akár különféle bónuszokat is adhatunk nekik, amiktől erősebbek lesznek.

A játékosok nagyjából egy tucat katonát irányíthatnak majd, viszont a csatatér elég nagy lesz, így könnyen előfordulhat, hogy egy ütközeten belül kialakul több kisebb harc, és így a pálya számos pontján egyszerre folyik majd a küzdelem.

Megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk a Mount & Blade II: Bannerlord-hoz, de már egyre kíváncsibban várjuk, hogy milyen lesz végül a TaleWorlds játéka, amin már jó pár éve dolgoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)