Hirdetés

Gamescom 2017 - a rendőrök nem viccelnek a Need for Speed Paybackben

|

A rend éber őrei bizony résen lesznek az új Need for Speed játékban, de talán nem lesz olyan nehéz a menekülés egy szélsebes autó kormánya mögött, főleg, ha az egy idén debütáló BMW.

Hirdetés

Természetesen az EA egyik legnépszerűbb sorozatának következő része is ott volt az idei Gamescomon, és a konferencia során két trailert is levetítettek nekünk, amelyek közül az egyikben egy élőszereplős száguldozást nézhettünk meg, míg a másik már új gameplay jeleneteket mutatott be.

Hirdetés

Az EA a BMW-vel szerződve elhozza a játékba is az idén megjelenő M5-ös modellt, amit el is vitt egy körre a cég egyik tesztpilótája, Bruno Spengler és a Payback producere, Marcus Nilsson, viszont hamar meggyűlt a bajuk a rendőrökkel.

Aztán kaptunk egy rövid gameplay videót is, amiben egy verseny után megjelennek a zsaruk, hősünk pedig elég szorult helyzetbe kerül a BMW M5 kormánya mögött.

A Need for Speed Payback november 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)