Hirdetés

Gamescom 2017 - göndör hajú sárkány ellen is harcolhatunk a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom-ban

|

Érkezett négy vadonatúj gameplay videó a jövőre megjelenő JRPG-ből, amiben hőseink hatalmas szörnyetegekkel küzdenek meg.

Hirdetés

A Level-5 alkotásával ugyan már csak jövőre fogunk játszani, de azért a Bandai Namco mutatott jó néhány újdonságot a Gamescomon, így most több mint félórányi játékmenetet nézhetünk meg az egészen művészi látványvilággal rendelkező játékból.

Hirdetés

A Game Informer és az IGN.com jóvoltából most összesen négy videón láthatjuk, hogy milyen kalandokat kínál a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, és számos bossharcot is láthatunk, melyek során a főhősök néhány igencsak ronda szörny ellen veszik fel a harcot.

Az ígéretesnek tűnő JRPG 2018. január 19-én jelenik meg PC-re és PS4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)