Hirdetés

Gamescom 2017 - nagyot ment az Nvidia

|

Nem csak a játékkiadók jöttek ki egy rakás újdonsággal, a "grafikáért felelős részleg" is kitett magáért.

Hirdetés

Az Nvidia volt olyan kedves, és összegyűjtötte nekünk, milyen újításokkal készült az idei Gamescom idejére. Mert ugyebár az egy dolog, hogy érkezik egy csomó új játék ilyenkor, meg a meglévőkhöz patchek, kiegészítők és egyéb nyalánkságok, de zene füleinknek... izé, szemeinknek az is, hogy kedvenc játékaink új funkciókat, vagy helyre ráncfelvarrásokat kapnak a komponensgyártóktól. Ezeknek egy részéről már meséltünk nektek, vagy hírben közöltük, de olyan szép így egy helyre gyűjtve, jöjjön a lista, minek örülhetünk.

Ismeretlenjátékos Csatamezeje

A PlayerUnknown's Battlegrounds talán még a fejlesztői által sem várt sikersztorivá nőtte ki magát, nem is csoda, ha boldog-boldogtalan streamelné saját csodálatos akcióit a játékban. Ezt most már az Nvidia ShadowPlay Highlights segítségével is megtehetik, hiszen akár screenshotokkal pettyezett streammel lőhetik ki a kedvenc játékon belüli pillanataikat YouTube-ra, Facebookra vagy Imgurra. Emellett egyébként a friss driverben a HBAO+ technológia tovább szépíti az árnyékokat.

Végső Fantázia Tizenöt

Naná, hogy örültek a rajongók, mikor kiderült, végre PC-re is érkezik a Final Fantasy XV. A Square Enix játékában szintén elérhető lesz a ShadowPlay Highlights, ha streamelni szeretnénk, de egy csomó extrát kapnak azok, akik Navidia kártyával vetik bele magukat a játékba, ilyen az NVIDIA Flow, az NVIDIA HairWorks, az NVIDIA ShadowWorks, az NVIDIA Turf Effects és az NVIDIA VXAO. Szóval gyönyörűen libbennek majd a hajak a csodaszép árnyékok felett, kell ennél több? Nahátakkor.

Sors Kettő

A Destiny 2 is kifejezetten szépnek ígérkezik Nvidia segédlettel, ugyanis HDR támogatást kap, a nagy dinamikatartományú megjelenítést pedig bőven srófolhatjuk vassal, ugyanis az SLI támogatás miatt akár több videókártya együttes erejét is használhatjuk. Emellett pedig a gyártó bejelentett egy csinos akciót is, melynek keretében a GeForce Experience felhasználók korai hozzáférést kapnak a Destiny 2 bétjához, másrészt pedig egyes GeForce GTX 1080 és 1080 Ti kártyák vásárlói a megjelenés napján automatikusan meg is kapják a teljes játékot, amiben ráadásul olyan extrákat kapnak, mint a Coldhart Exotic Rifle, a kill Tracker Ghost, valamint egy szalutáló gesztus. Ez a bundle augusztus 21. és szeptember 5. között él, szóval ha valami ilyesmi miatt vártál eddig a bivaly hardver vásárlásával, akkor most nekiláthatsz.

Középfölde: a Háború Árnyéka

A Monolith játékába többek között az Ansel technológiát varrja bele az Nvidia, ezzel kiváló fotókat készíthetünk (mert szelfizhet bármelyik ismerősünk tengerpartról, koncertről és buliból, annál nincs szebb, mint egy pofás fotó egy hordányi uruk-hai társaságában ugyebár). A Middle-Earth: Shadow of War is támogatja majd a HDR módot, szóval az égő csataterek dinamikájával se lehet probléma.

Hivatásos Evolúció Foci Kétezertizennyolc

Ha valaki nem tud eljutni élőben a Puskás Akadémia gyepére egy jól beállított fotó erejéig, a Pro Evolution Soccer 2018-ban szintén megtalálja az Ansel funkciót, szóval kattintgathat a játékon belül focistákat, gólpasszokat és szabálytalanságokat. Akinek meg nem tetszik, annak fel is csút, le is csút. Mellesleg a PES 2018 az első sportjáték, amely megkapta az Ansel támogatást.

És még minden, ami szem-szájnak ingere...

...de főleg a szemnek. Új funkciókkal gazdagodott maga a GeForce Experience, amelyben a fent említett Ansel nem csak annyit tud mostantól, hogy kattintunk egyet, és a gépünkre kerül egy pillanatkép a játékból. Ugyan már, barátaim, 2017 vége van, szóval jöjjön egy kis őrület és technológia egyben. Ha rögzítünk egy képernyőfotót, kereshetünk egy nekünk tetsző művészt, és a kép az ő stílusában készül el, amit az AI Style transfer nevű, mesterséges intelligenciával segített funkció biztosít. Az alábbi képek mutatják, mire lehet számítani. Itt az eredeti:

Ez pedig két művészi átalakítás, ahol a jobb oldaliból még épphogy, de a bal oldali versenyző alapján már rá se lehet ismerni az ARK: Survival Evolved-ra.

Szintén bővült a Facebook élő videózás során elérhető lehetőségek listája, most már csoportokba is kilőhetjük a streameinket, és a broadcaster-felületen élőben látszanak a kommentek is.

Nektek mi a véleményetek az Nvidia idei mutatványáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)