Hirdetés

A nap, amikor majdnem Kölnben ragadtunk – gamescom 2017 összefoglaló

|

Utolsó gamescom-összefoglaló videónkban beszélgetünk arról, mik voltak a mi személyes kedvenceink, és hogyan késtük le kis híján a hazafelé tartó gépünket.

Hirdetés

Bár a gamescom már közel egy hete véget ért, mi továbbra is gyártjuk a kapcsolódó tartalmakat, úgyhogy érdemes aloldalunkat figyelni, mert jön például egy Wolfenstein II: The New Colossus interjú is.

Hirdetés

Előtte viszont itt az utolsó nap és a teljes rendezvény összefoglalója. Az első öt percben láthattok pár mozzanatot a showfloorról (hanghibákért elnézést, öt perc után már minden jó lesz). Mivel rohannunk kellett a gépünkhöz (amit majdnem le is késtünk), nem volt időnk ott megbeszélni, miket láttunk, így már itthon ültünk kamera elé, hogy elmondjuk, mi tetszett, mi nem, illetve megmutassuk, milyen motyókkal tértünk haza.

Ha nem láttátok, nézzétek meg a lootmutatónkat is, illetve iratkozzatok fel csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)