Hirdetés

Gamescom 2017 - magas épületek és sivatagos táj a PlayerUnknown's Battlegrounds új térképén

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds következő helyszíne nem csak stílusában, de játékmechanikájában is tartogat izgalmakat a felhasználóknak.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds népszerűségének határa a csillagos ég, hiszen több mint 8 millió példányt adtak már el belőle és hátra van az Xboxos megjelenés (valamint vélhetően később a PlayStationös is), ráadásul - ahogyan arra Kaci remek gondolatébresztő cikke is rávilágított - a játék mikrotranzakciója sem ördögtől való, sokak tetszését elnyerte. 

Hirdetés

A streamerek és nézők nonstop kedvence a gamescomot sem hagyta ki, Brendan "Playerunknown" Greene ugyanis betekintést engedett a játék egyik új, sivatagos térképébe, amely magába foglal egy zsúfolt városközpontot számos sokemeletes épülettel. Ez várhatóan drasztikusan megváltoztatja majd a játékmenetet, hiszen a megnövekedett számú és magasságú épületek miatt a játékosok hajlamosabbak lesznek ezekből egymásra tüzelni. Főleg, ha a zsugorodó kör végül egy ilyen monstrumba ejti csapdába az életben maradt harcosokat - ez egyfajta vertikalitást biztosít a Battlegrounds számára, ami érdekes újítás az eddigiekhez képest. Vessetek rá ti is egy pillantást: 

A Bluehole fejlesztőcsapata egy ideje már dolgozik az új mapon, íme egy durva vázlat róla:

PlayerUnknown's Battlegrounds következő frissítését még ebben a hónapban megkapjuk, de arról még nem esett szó, hogy a fenti sivatagos térkép mikor élesedik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)