Hirdetés

Gamescom 2017 - nem tudjuk hová tenni a PES 2018 új trailerét

|

Egy meglehetősen indokolatlan aláfestő zenével jelentkezett a Pro Evolution Soccer 2018 legújabb kedvcsinálója, de a finomított játékmenet továbbra is biztatónak tűnik.

Hirdetés

A FIFA 18 legnagyobb kihívójaként érkezik meg a játékpiacra szeptember közepén a Pro Evolution Soccer 2018, amely nem csak technikai újításokkal és grafikai tuninggal, de több licence-szel is igyekszik felvenni a versenyt az Electronic Arts focis slágercímével. 

Hirdetés

A PES 2018 gamescomra szánt trailerében az új funkciók és az előrendelőknek járó bónuszok kapják a főszerepet, miközben pörög KaliDas KP egyik szerzeménye, amit mi "öreg rókák" nem nagyon tudunk hová tenni, de vitathatatlanul van egyfajta hangulata az in-game jelenetekkel és a nézők üdvrivalgásával párosítva. Nézzétek, hallgassátok ti is: 

A Pro Evolution Soccer 2018 megjelenése szeptember 14-én várható PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Nálatok FIFA vagy PES lesz a kosárban ősszel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)