Hirdetés

Gamescom 2017 - a Sea of Thieves támogatja a PC és az Xbox One közötti cross-playt

|

Örömteli hír érkezett a leendő kalózoknak, ugyanis kiderült, hogy legénységünkben vegyesen lehetnek majd játékosok PC-ről és konzolról is, így a platformok nem jelentenek majd akadályt a tenger meghódításában.

Hirdetés

A Sea of Thieves kétség kívül a Microsoft egyik legérdekesebb exkluzív címe, és az eddig látottak alapján valóban izgalmasnak ígérkezik a matrózélet. A stúdió a Gamescomos élő közvetítése során jelentette be a hírt, miszerint lesz cross-play a két platform között.

Hirdetés

Azt már láthattuk, hogy a kalózélet bizony nem gyerekjáték, és ahogy a vizeken, úgy a szárazföldön is számtalan veszéllyel kell majd szembenéznünk, de pánikra semmi ok, ugyanis pajtásaink bármikor a segítségünkre siethetnek, még akkor is, ha nem ugyanazon a platformon játsszák a Sea of Thievest.

Egyébként a játék PC-n 4K-s felbontás mellett is 60 fps-sel fut majd, és a Gamescomon természetesen mi is elvisszük majd egy próbakörre mindkét változatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)