Hirdetés

Gamescom 2017 - itt jelentik be az új Tomb Raider játékot?

|

Vagy a Square Enix marketingesei a legkegyetlenebbek a világon, vagy arra próbálják felhívni a figyelmünket, hogy a gamescomról Lara Croft sem fog hiányozni és magával hozza a Shadow of the Tomb Raider bejelentését.

Hirdetés

Jelenleg fájdalmasan keveset tudunk a Rise of the Tomb Raider folytatásáról, eleddig még be sem jelentették hivatalosan, de nyílt titok, hogy készül a Shadow of the Tomb Raider, amely először tavaly októberben bukkant fel, majd idén júniusban ismét ráakadtak. 

Hirdetés

A Square Enix eddig nem nagyon adta jelét annak, hogy a közeljövőben bejelenteni kívánja a következő Tomb Raidert, viszont most, a gamescom előtt beizzította a franchise hivatalos Instagram fiókját, ahol egy screenshot mellett Lara Croft közelgő visszatérését ígérték:

Ezt követően egy másik posztban megosztották azt is, hogy november 7-én a Rise of the Tomb Raider is megkapja a maga Xbox One X tuningját, amely nem csupán 4K-s grafikát jelent majd, de technikai fejlesztéseket és három különböző vizuális módot is kap. Azok, akik már rendelkeznek a játék egy példányával, ingyenes frissítésként kapják meg az új verziót. 

Ha bármivel készül a Square Enix, mi itt leszünk és megírjuk. Tartsatok velünk a héten. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)