Hirdetés

Gamescom 2017 - ott lesz a Shenmue III, de csak a média láthatja

|

A Shenmue III készítői kiviszik a játékot az idei gamescomra, de azon a részen nem lesz standjuk, ahová a rajongókat várják a szervezők.

Hirdetés

Az E3-at kihagyta az Ys Net, akik gőzerővel dolgoznak a Shenmue III elkészítésén, a Kölnben augusztus végén megrendezésre kerülő gamescomon viszont részt vesznek. A játék hivatalos honlapja szerint Yi Suzuki is ott lesz, hogy elárulja, hogyan is áll a játék.

Hirdetés

Érdekes infó viszont, hogy a minden látogató számára hozzáférhető szórakoztató részen nem lesznek ott kiállítóként. Kizárólag az üzleti területen lehet majd találkozni a játékkal, ahová a sajtó képviselői mellett a játékiparban dolgozó szakemberek mehetnek be, ha rendelkeznek a megfelelő belépőtípussal. Ebből szinte biztosra vehetjük, hogy játszható demót nem visznek Németországba a Shenmue III készítői, ehelyett inkább valamilyen előadást tartanak majd a média képviselőinek.

Mi is ott leszünk a helyszínen, megpróbálunk belépőt szerezni, és elhozni nektek a friss, exkluzív infókat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)