Hirdetés

Gamescom 2017 - megjött a Shenmue III első trailere

|

Két évbe telt mire kaptunk egy valódi teasert a játékból, de végre itt van. Sokkal okosabbak nem lettünk, de a hangulat azért felrázza a régi rajongókat, könnyet csal a szembe.

Hirdetés

Két évvel ezelőtt jelentették be a Shenmue III érkezését, akkor még egy Kickstarter projekt keretein belül. A játék finanszírozásával persze nem volt semmilyen probléma, mégis komoly hallgatás volt körülötte. A fejlesztők most megtörték a csendet a gamescom örömére, és kiadtak egy ízelítőt.

Túl sok mindent nem árul el a játékról az első teaser, de megmutatja a hangulatot és a világot. Aki nem ismeri a Shenmue sorozatot, az legalább ezzel kap egy képet arról, hogy mire is számíthat, aki pedig régi rajongó... nos, az bizonyára törölgeti most a szemeit és reménykedik abban, hogy végre tényleg folytatódik a legendás játék, amit sajnos túl kevesen ismerünk.

A Shenmue III a tervek szerint valamikor a jövő év második felében fog befutni PC-re és PlayStation 4-re. Reméljük addig még kapunk pár hasonlóan gyönyörű trailert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)