Hirdetés

Gamescom 2017 - ilyen űrcsatákkal vár a Star Wars Battlefront 2

|

Az EA gamescomos előadásának nyitányaként megnézhettünk egy egész meccset a Star Wars Battlefront II űrhajós módjából.

Hirdetés

Korábban már egy rövid kedvcsinálóban megleshettük, milyen is a Star Wars Battlefront II járműves módja, a Starfighter Assault hangulata. A gamescomon kipróbálható ez a játékmód, de az EA élő streamjében egy látványos ízelítőt kaphattunk belőle itthonról is.

Hirdetés

A teljes csatát különböző szemszögekből bemutató videó alatt a Criterion egyik munkatársa segített annak az értelmezésében, hogy mit is látunk a képernyőn. Így megtudhattuk, hogy a fondori hajógyár körül zajló űrcsata három fázisa milyen különböző feladatok elé állítja a lázadókat és milyen védelmi eszközöket ad a birodalmiaknak. Láthattuk a Star Wars Battlefront 2 hősi hajóit is, így a rendkívül sok sebzést kibíró Millennium Falcont, a csapattársainak AOE buffot adó Poe Dameron-féle X-szárnyút, Darth Maul láthatatlanná is váló Scimitarját és a Slave I-t is.

Nektek hogy tetszenek az űrcsaták a bemutató alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)