Hirdetés

Gamescom 2017 - képeken a Battlefront 2 űrhajói

|

A Star Wars Battlefront 2 űrcsatáiról már több videót is láthattunk az elmúlt napokban, de azért képeken is érdemes megcsodálni a hajókat. Reszket a kezünk már a játék után.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront 2 űrcsatái tegnap mindenkit letaglóztak a gamescom 2017 EA előadásán. Az akció pörgősebb és látványosabb volt, mint az előző részben, arról nem is beszélve, hogy milyen bitang jól néztek ki benne kedvenc cirkálóink. A hajókat most állóképeken is megnézhetitek.

Főleg az X-Wingek kerültek terítékre de egy hatalmas, és részletes screenshoton még a Millennium Falcon is szerepel. A játék grafikájára biztosan nem lesz panasz, már csak abban reménykedünk, hogy vezetni is akkora élmény lesz ezeket a szörnyeket, mint nézni őket.

A Star Wars Battlefront 2 megjelenése 2017. november 17-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játékot egy nyílt béta napon ki lehet majd próbálni, ennek időpontja október 6. lesz, készüljetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)