Hirdetés

Gamescom 2017 - már tudjuk, mikor jön a The Crew 2

|

Új trailerrel, pontos megjelenési dátummal és egy csomó részlettel jelentkezett a Ubisoft az autós... meg minden egyebes játékával kapcsolatban. Jövő tavasszal The Crew 2 megjelenés, több érdekes csomagban is.

Hirdetés

Jövő tavaszra mostantól nem csak azok várhatnak izgatottan, akik utálják az őszt és a telet, hanem azok is, akiknek bejött az előző The Crew játék, március 16-án ugyanis PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is érkezik a folytatás. A türelmetlenebbek és kíváncsibbak pedig rágyúrhatnak egy jóféle bétázásra is, amihez a The Crew 2 weboldalán kell egy embereset regisztrálniuk.

Hogy miért írtuk a bevezetőben az autós játék után azt a furcsaságot? Nos, a játék trailerében egyértelműen látszik, hogy az utakon sem csak autókkal száguldozhatunk, hanem van itt motor és rally-buggy is, és még aszfaltozott úthoz sem kell feltétlenül ragaszkodnunk, lesz lehetőségünk porcsapkodásra és sárdöngölésre is rendesen. És ez még mindig nem minden, ugyanis a talajtól elrugaszkodhatunk repülős versenyek, valamint felturbózott motorcsónakok csatája erejéig is. Csak aztán nehogy a játék rovására menjen ez a svájcibicska-megközelítés - az előzetesben mindenesetre vadítóan jól néz ki minden.

A játék közleménye szerint egy olyan Amerikai Egyesült Államokat kapunk, amelyet "teljesen a motorsportokra faragnak át". Játékmódokból egészen pontosan négy szolgálja majd szórakozásunkat: utcai versenyt, off-road kihívást, valamint pro és freestyle módot is kipróbálhatunk a The Crew 2-ben. A földi, vízi és légi járgányok között pedig akár menet közben is válthatunk egy "Fast Fav" nevű funkció segítségével, szóval simán megtehetjük, hogy átzúzunk a Golden Gate hídon egy versenyautóval, majd azonnal áthuppanunk egy motorcsónakba, hogy elhúzzunk alatta, végül pedig átteleportálunk egy repülőbe, hogy csomót kössünk a híd fölött. Érdekes.

Extrák a láthatáron

Naná, hogy a játékot megjelenés előtt vásárlókat hájjal kenegeti a kiadó. Eleve már a hivatalos megjelenés előtt három nappal, március 13-án nekiállhatnak játszani, ezen kívül megkapják a Legendary Motors Pack nevű kiegészítőt, amiben olyan csodák figyelnek, mint egy 2016-os Mercedes-AMG C 63 Touring Car és egy 2017-es Harley-Davidson Iron 883 modell.

A 70 dolláros Deluxe Edition a már említett Legendary Motors Pack mellett egy Motorsport Deluxe Packkel is kedveskedik, ebben egy 2017-es Ford F-150 Raptor Race Truck, egy Abarth 500 2008 Monster Truck Edition, egy Pilatus PC-21 légiparádé-repülő és három egyedi versenyruha található.

Lesz Gold Edition is, amelyben Season Pass is helyet kap, szintén március 13-as kezdést tesz lehetővé, és benne van a fent említett mindkét kiegészítő. A Gold változat digitális kiadása 100 dollárért, az acél borítású fizikai kiadás 110 dollárért lehet a mélyen tisztelt vásárlóé. 

Nektek hogy tetszik a The Crew 2 eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)