Hirdetés

Gamescom 2017 - két bejelentéssel is készül a THQ Nordic

|

Az a helyzet, hogy a THQ Nordic annyi IP-t vásárolt fel korábban, hogyha csak az ő bejelentéseikből állna a gamescom, akkor sem unatkoznának a résztvevők. Persze ekkora felhozatallal nem készül a kiadó, kettő meglepetésre viszont számíthatunk tőlük.

Hirdetés

Egyre izgalmasabban alakul az idei gamescom! A Microsoft mellett az Electronic Arts is tart előadást, amit a világ más pontjain élők livestreamen követhetnek majd, de a kisebb kiadók sem maradnak távol Kölntől augusztus 23. és 26. között. 

Hirdetés

Most éppen a THQ Nordic mesélt róla, hogy milyen kínálattal készül az eseményre. Összesen nyolc projektet visznek magukkal: ott lesz az ELEX nevű nyitott világú szerepjáték, a Battle Chasers: Nightwar című RPG, a SpellForce 3 (amelynek a kampányát népszerűsítik majd), a "belső nézetű vízalatti shooter", az Aquanox: Deep Descent, az autók roncsolására kiélezett Wreckfest és a már régóta készülő The Guild 3 is, amelyből egy fejlettebb verziót láthatunk majd (plusz készülnek vele kapcsolatban valami turpissággal is).

Bizonyára észrevettétek, hogy csak hat játék lett felsorolva, ez azért van, mert kettő projektet a helyszínen jelentenek be, egyelőre még titkolóznak. Ígéretük szerint az egyik egy vadonatúj IP lesz, egy nyitott világú szerepjáték egy különleges univerzumba helyezve, afféle poszt-apokaliptikus kung-fu mese. A második viszont egy már jól ismert, misztikus és ijesztő IP következő felvonása (talán folytatódik a Deadfall Adventures?). A Darksiders 3 viszont úgy tűnik, hogy kimarad a buliból. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)