Hirdetés

Gamescom 2017 - akár még a Szabadság-szobrot is megszerezhetjük a Tropico 6-ban

|

El Presidente jövőre visszatér, és a most megjelent trailer alapján a sorozat hatodik felvonása még több lehetőséget és mókát tartogat a rajongók számára.

Hirdetés

Ha szívesen kipróbálnád magad egy ország igazságos és sokak által kedvelt vezetőjeként, akkor a Tropico 6 nem a te játékod, viszont ha zsarnoki uralkodó szeretnél lenni egy egzotikus szigetcsoport felett, akkor jó helyen jársz, máris mutatjuk, hogy mi mindent csinálhatsz majd a Limbic Entertainment játékában.

Hirdetés

A Gamescom alkalmából kaptunk egy új előzetest a stratégiai játékhoz, amiben rengeteg lehetőségünk lesz arra, hogy igazi diktátorokká váljunk, és ezúttal nem csak egy, hanem több, egymáshoz közel lévő sziget felett is átvesszük a hatalmat.

Rengeteg újítást tartalmaz a Tropico 6, így többek között saját ízlésünk szerint alakíthatjuk palotánkat, választási beszédet mondhatunk a népnek, de ha épp úgy tartja kedvünk, akár híres műemlékeket és nevezetességeket is országunkba szállíttathatunk. A Szabadság-szobor például egész jól mutat a város szélén.

A Tropico 6 2018-ban jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)