Hirdetés

Gamescom 2017 - trailerrel ünnepeljük a Tyranny: Bastard's Wound megjelenési dátumát

|

Új régiót és más nyalánkságokat kínál a Tyranny E3-on bejelentett kiegészítője, a Bastard's Wounds és a legújabb, gamescomos trailerből már azt is megtudhattuk, hogy mikor jön.

Hirdetés

A Paradox Interactive és az Obsidian Entertainment közös szerepjátéka, a Tryanny tesztünk alapján bőven megéri a rá szánt időt, de aki már nem talál a tartalmas alapjátékban újdonságot, az sem fog unatkozni, hiszen jön az első kiegészítő. 

Hirdetés

A Bastard's Wound az E3 2017 alkalmával került napfényre, ahol azt is elárulták, hogy a címben szereplő régiót, a menekültek települését fedezhetjük fel vadonatúj missziókkal együtt, mindeközben pedig minden eddiginél közelebb kerülhetünk társainkhoz (Verse, Barik, Lantry), továbbá megismerhetünk új arcokat is, akikkel aztán kedvünkre barátkozhatunk vagy el is árulhatjuk őket. Ebből ad ízelítőt az alábbi trailer:

A Tyranny: Bastard's Wound megjelenés tehát szeptember 7-én várható PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)