Hirdetés

A gamescomon megrendezett Video Games Live előadáson a Blizzard zenéi kapták a főszerepet

|

Természetesen idén sem maradhatott el a szimfonikus koncert, a tavalyi évhez hasonlóan most is kiváló játékzenéktől volt hangos a színpad.

Hirdetés

Lassan már megszokottá válik, hogy a videojátékok zenéit feldolgozó Video Games Live előadást rendez a gamescomon, és ez idén sem volt másképp. A helyszínen és az interneten is több ezer rajongó nézte egyszerre a Blizzard videóit, amik alá a zenészek élőben játszották a muzsikát.

Hirdetés

World of Warcraft, Overwatch, StarCraft II, Diablo III, Hearthstone és egy kis Heroes of the Storm is jutott a Video Games Live repertoárjába, és ezúttal a Prágai Filharmonikusok előadásában hallhattuk a jobbnál-jobb alkotásokat. A karmester pedig az a Russell Brower volt, aki számos Blizzard játék zenéjét szerezte, viszont a stúdió nemrég megvált tőle.

Tegnap és ma is megrendezésre került a koncert, azonban mindkét alkalommal ugyanazok a számok szerepeltek, így alább megnézhetitek az augusztus 24-én készült hivatalos felvételt.

Egyébként a Video Games Live idén ősszel Budapestre is ellátogat, így hamarosan mi is élvezhetjük a művészien előadott játékzenéket, másnap pedig már kezdetét is veszi az Xbox One PlayIT Show.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)