Hirdetés

Gamescom 2017 - ilyen lesz a World of Tanks Xbox One X-en

|

Már mozgásban is láthatjuk milyen lesz a Wargaming legendás tankos játéka 4K-ban, a Microsoft legújabb konzolján.

Hirdetés

Képeket már láthattunk arról, mit várhatunk a 4K textúrákkal felszerelt World of Tanks-től, de videón látni a játékot teljesen más élmény. 

A Wargaming.net eddig is híres volt arról, milyen aprólékossággal dolgozta ki a World of Tanks-ben szereplő harckocsikat. A 4K textúráknak és az Xbox One X teljesítményének köszönhetően mutatós látványt sikerült ismét összehozniuk. A cross-play lehetőséggel érkező verzió az Xbox Arena Tournament keretében is elérhető lesz.

Ezenfelül a nem rég bejelentett War Stories is elérhető lesz a konzolokon. A Xbox One és PlayStation 4 tulajok már holnap, azaz augusztus 22-én belevethetik magukat a narratív kampányba. Az Xbox One X-es, felújított verzióra értelemszerűen a konzol megjelenéséig kell várni, ami november 7-én lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)