Hirdetés

Gamescom 2018 - 16 perc az A Plague Tale: Innocence játékmenetéből

|

Gyönyörűnek és szívbemarkolónak ígérkezik az Asobo Studio pestisjárvány alatt játszódó akció-kalandjátéka.

Hirdetés

Minél többet látunk a 12. századi Franciaországban, a pestisjárvány idején játszódó, komor hangulatú akció-kalandjátékból, annál  jobban várjuk, hogy végigkövethessük a testvérpár, Amicia és Hugo szívszorító történetét, akik próbálják túlélni a patkányhordákat, a fekete halált és az inkvizíciót.

Hirdetés

A Plague Tale: Innocence minden eddig kiadott videója hangulatosan mutatta be az Asobo Studio és a Focus Home Interactive közös játékát, a legutóbb közzétett E3-as trailer is, azonban most végre hosszabban is belekukkanthatunk a játékmenetbe: a gamescomra szánt vágatlan videó 16 percnyi színtiszta gameplay-ben prezentálja az ígéretes koncepciót. Ebben láthatjuk, ahogy Amicia a fényt felhasználva mindent megtesz azért, hogy kistestvérét megóvja. 

A Plague Tale: Innocence-re 2019-ben számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)