Hirdetés

Gamescom 2018 - újabb részletek derültek ki az Anthemről

|

A játék rendezője elmondta, hogy szerinte egyedül vagy csapatban nagyobb élmény-e az Anthem, valamint beszélt a bétáról is.

Hirdetés

Mióta az E3-on megmutatta a BioWare az Anthemet, egyre csak kapjuk az újabb részleteket az ambiciózus játékról. A közelmúltban a játékmenetről és a missziókról, valamint a fegyverekről és a Javelinekről olvashattunk újdonságokat, most pedig újabb infókkal lettünk okosabbak.

Hirdetés

A VG247 a gamescomon kapta mikrofonvégre a játék rendezőjét, Jonathan Warnert, aki két fontosabb részletről is mesélt. Az egyik, hogy a béta valójában nem is béta lesz. Szerintük ugyanis az Anthem tesztelése a zárt alfák során történik, ám az a tartalom, amit a nyilvánosság elé tárnak, az már nem béta lesz, hanem demó, legalábbis ők így tekintenek rá. A PAX Westen kapunk majd több információt arról, hogy mikor rajtol el az első zárt teszt. 

A honlap munkatársainak arra is volt lehetősége, hogy két fejlesztő bevonásával kipróbálják a játékot, majd a menet végeztével megkérdezték Warnert, hogy vajon az Anthem kevesebb élményt nyújt majd akkor, ha szólóban játszik valaki. A rendező elmondása szerint az élmény ugyan más lesz, de nem érzi úgy, hogy kevesebb lenne. Ennek ellenére a személyes véleménye az, hogy a játék valódi varázsa akkor mutatkozik meg, amikor egy osztag tagjai vagyunk, mert akkor hozhatóak elő a kombók.

Amikor azt látod, hogy valaki a fejed fölött célozza meg a Colossust, az olyan "Azt a rohadt!" pillanat. Imádom.

- tette hozzá.

Az Anthem megjelenése 2019. február 22-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de előtte lesz még zárt alfa és az említett demó is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)