Hirdetés

Gamescom 2018 - nem lesz újabb Assassin's Creed 2019-ben

|

A Ubisoft bejelentette, hogy a 2019-es évet inkább az Odyssey bővítésével fogják eltölteni, nem lesz új játék. Vajon már a generációváltás van a háttérben?

Hirdetés

A rajongók furán néztek a Ubisoftra amiért azok idén megint előálltak egy Assassin's Creed epizóddal. A 2017-es Originsnek láthatóan jót tett a szünet, így többen nem értették, hogy miért tértek vissza az évenkénti megjelenésre.

Hirdetés

Yves Guillemot maga magyarázta el, hogy nincs szó évenkénti megjelenésről.

"Volt egy részünk tavaly, és van egy részünk idén, de nem lesz nagy Assassin's Creed megjelenés jövőre. Egyszerűen arról van szó, hogy a csapataink külön dolgoztak a két játékon és ennek köszönhetően idén is kijöhetünk egy címmel. Ettől függetlenül jövőre nem lesz egy újabb."

Guillemot szerint rengeteg megjelenés utáni tervük van az Assassin's Creed Odysseyvel, így nincs is igazán értelme egy újabb epizódnak. A Ubisoft főnöke abban reménykedik, hogy néhány évig el leszünk az Odyssey tartalmaival, mi pedig azt gondoljuk, hogy ez csak egy része a teljes képnek, mert könnyen meglehet, hogy a következő AC már az újabb konzolgenerációkra épül majd, erről már meséltünk is nektek korábban egy egészen merész teória kapcsán.

Örültök annak, hogy nem jön vissza a futószalag? Jó irányba a tart a széria szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)