Hirdetés

Gamescom 2018 - ezekkel készül a Bandai Namco

|

A kiadó komoly kínálattal készül a kölni expóra, és egy meglepetést is ígér.

Hirdetés

A Bandai Namco nevéhez fűződik az E3 egyik legütősebb bejelentése, a népszerű anime karaktereket felvonultató Jump Force, és nem számítunk tőlük kevesebbre Kölnben sem, főleg miután a kiadó ismertette velünk az idei gamescomra szánt felhozatalát, amelyben minden nagyobb cím helyet kapott, amit már Los Angelesben is láthatunk tőlük. 

Hirdetés

Persze bármikor szívesen fogadunk új látnivalókat és információkat a Bandai Namco olyan címeiről, mint a már említett Jump Force, a Ríviai Geraltot is felsorakoztató SoulCalibur VI, a vámpíros Dark Soulsnak ígérkező Code Vein, a fellegekbe repítő Ace Combat 7: Skies Unknown, a My Hero Academia animén alapuló My Hero One's Justice, a Naruto to Boruto: Shinobi Striker vagy éppen a One Piece: World Seeker, ezek pedig mind-mind ott lesznek Kölnben. De nem marad ki a Dragon Ball FighterZ switches változata sem. 

A vállalat egyúttal beharangozta, hogy készülnek egy bejelentéssel is, ami miatt a rajongók nagyon izgatottak lehetnek. Az idei gamescom augusztus 21. és 25. között kerül megrendezésre, az E3-on edződött online különítményünk pedig ezúttal is mindenről szinte azonnal beszámol majd nektek, érdemes lesz velünk tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)