Hirdetés

A gamescom 2018 tíz legfontosabb bejelentése

|

Bár nem olyan mértékben, mint az E3 során, a gamescom alatt is jelentenek be ezt-azt a fejlesztők és kiadók. Összeszedtünk tízet, amiről mindenképp érdemes tudni.

Hirdetés

Ha a CD Projekt RED nem vár tegnapig, a Cyberpunk 2077 gameplay garantáltan szerepelne a listán, de az már pont lecsúszott a kölni rendezvényről. Az elmúlt hét viszont így is tartogatott rengeteg izgalmat, sok játékból láthattunk először vagy ismét jeleneteket, és volt nem egy olyan, amit frissen jelentettek be. Alább megtaláljátok azt a tízet, ami szerintünk a legfontosabb volt, de nézzétek meg dedikált aloldalunkat, és szóljatok, ha találtok olyat, ami szerintetek kihagyhatatlan.

Hirdetés

Az RTX a jövő

Az Nvidia még a gamescomot megelőző napon, egy saját sajtótájékoztatón bejelentette vadonatúj kártyáit, az RTX 2070-et, 2080-at és 2080 TI-t. Nem lesznek olcsók, viszont aki beruház egyre, élvezheti a ray tracing gyönyöreit. Hogy mi ez, arról itt olvashattok bővebben, és hogy lássátok, miért jó, indítsátok el az alábbi videót.

Bemutatkozott a Life is Strange 2

Nagyon régóta vártuk már, és a múlt héten végre megmutatta magát a Dontnod zseniális kalandjátékának folytatása. A Life is Strange 2 középpontjában egy testvérpár áll, akik egy tragédia után Mexikóba veszik az irányt. Lesz egy új szuperképesség, sok dráma, és egy izgalmas mechanika is. Csirke itt írta le, amit egy bemutató keretében megtudott róla, alább pedig megnézhetitek az első előzetest.

A Man of Medan lesz az Until Dawn fejlesztőinek új játéka

A Supermassive pár félresikerült VR-os és egy szintén nem túl jó PlayLink-es játék után végre ismét egy ígéretes projekten dolgozhat. A The Dark Pictures antológia első része lesz a jövőre PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt megjelenő Man of Medan, melyben egy csapat fiatal nagyon veszélyes terepre téved. Kíváncsian várjuk.

Jön, és nagyon jó lehet az új The Settlers játék

A Ubisoft idén egy összefoglaló csomagban kiadja a The Settlers sorozat eddigi részeinek modernizált változatát, viszont jövőre teljes értékű folytatás érkezik szimplán "The Settlers" néven. Egy egyszerű, de sokszínű stratégiai játék lesz, ami a veteránoknak és a műfajjal ismerkedőknek egyaránt sok órányi szórakozást nyújthat. Kaci volt egy előadáson, itt írt le mindent, amit tudnotok kell.

Idén nem leszünk harcos rágcsálók

Sajnos rossz hírt is hozott a gamescom: 2019-re csúszott a Biomutant. Viszont legalább megnézhettük, milyen lesz a testreszabás, a harc, és Csirke kapott egy aranyos szobrot. Ez utóbbinak örülünk a legjobban: a boldog Csirke a jó Csirke, aki meg is írta egy előzetesben, amit megtudott a zártkörű előadáson.

A cikk a következő oldalon folytatódik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)